Sykt Aktiv yoga

På torsdager kl. 18 møtes vi til Sykt aktiv yoga på Hauan grendehus. Dette er Fauske og Sørfold revmatikerforenings satsing for aldersgruppen 30-55 år denne høsten, og det er et tilbud for både medlemmer og ikke-medlemmer av foreningen! :D

Linn har gått instruktørkurs gjennom Yoga North på Bertnes i 2016, og holder nå i år på med grunnutdanning i Deva Yoga for muskel- og skjelettplager, samt utdanning gjennom Global Yoga. Til daglig har hun også timer i Bodybalance (og av og til yoga) på Stamina Fauske, og har hatt det i snart tre år.

Timene vil tilpasses med flere ulike alternativer til øvelser, og dette er et fullstendig lavterskeltilbud. Du trenger ikke å ha erfaring med yoga fra tidligere, og det vil ikke være timer som er utfordrende for verken styrke eller fleksibilitet. Vi starter der vi er, og tar det derfra!

Hovedmålet med yogatimene vil være å koble sammen oppmerksomhet, pust og bevegelse på en måte som skal være mest mulig helsebringende for alle som er med, og skal være et pusterom og energipåfyll i uka! :)

Timene passer som sagt for alle; enten du plages med ulike former for smerteproblematikk, eller du bare trenger en liten "hverdagspause" der du kan få fokusere på egen kropp, egne tanker og følelser i gode omgivelser! Her er det plass og rom for alle, uansett utgangspunkt, og yogarommet er et forståelsesfullt og godt rom som tar varmt imot alle!

Dersom du har spørsmål enten på forhånd eller underveis, er du hjertelig velkommen til å kontakte Linn, enten her på Facebook (messenger) eller på mail/telefon: linn.godtfredsen@sbnett.no eller 91374787.
Vi skal finne ei løsning som passer for akkurat DEG! ;)

Timene koster kr 20,- for medlemmer og
kr 40 ,- for ikke-medlemmer.
Ingen forpliktelser, kun drop-in.
Pengene kommer til å gå til å kjøpe inn litt frukt, te og annet som vi kan kose oss litt med sammen etter timene for de som ønsker det. Selve yogaøkta vil være på mellom én og én og en halv time, alt etter som.

Nødvendig utstyr: Det er supert hvis du kommer i komfortable klær, og gjerne har med deg matte og et pledd (kan bli litt kjølig for de roligste delene uten noe å ha rundt seg).
Dersom du ikke har matte, har vi til utlån, så det er ikke noe problem! :D

Håper vi ses på Hauan grendehus utover høsten! :D
Del gjerne med venner og kjente, og få gjerne med deg flere og kom på yoga sammen med oss!

Arrangør: Fauske og sørfold revmatikerforening
: Hauan grendehus
Tid: torsdag 23. november 18:00
Annet
https://www.facebook.com/syktaktivfauskeog...