Susanne Lundeng med Bodø Rhytm Group

Vi ønsker hjertelig velkommen til Susanne Lundeng til Kulturhuset Utsikten igjen! Denne gangen har hun med seg noen flere - Bodø Rhythm Group, så dette blir en flott opplevelse!

«Susanne gjør ting hun ikke gjør til vanlig» er tema når Bodø Rhythm Group inviterer felespilleren Susanne Lundeng til konsert på Sinus. Med seg på konserten har de også tubaist Stein Erik Tafjord, for mange kjent fra Brazz Brothers, så besetningen for kveldens konsert vil være av den sjeldne sorten.

Susanne Lundeng er felespiller, folkemusiker og komponist, og anses som en av de fremste tradisjonsbærerne av nordnorsk folkemusikk. Med sin frisinnede og ukonvensjonelle blanding av tradisjonell folkemusikk og moderne samtidsuttrykk, skaper hun med sin fele, en helt egen, personlig og karakteristisk sound. Musikken er preget av den nordnorske naturen og kulturen hun har vokst opp med, men også av en kunstnerisk vilje og særegen skaperkraft som springer ut fra henne selv.

Bodø Rhythm Group består av Martin Högberg på gitar, Frode Nymo på saksofon og Finn Sletten på trommer. Ensemblet er ansatt hos Stormen Bibliotek og har i en årrekke gjennomført konserter og samarbeidsprosjekter med både lokale aktører og internasjonale profiler.

Arrangør: Kulturhuset Utsikten
: Kulturhust Utsikten
Tid: tirsdag 7. november 19:00
General
https://www.facebook.com/events/1936863969...