Hjem/Tjenester/Barn, unge og familie/Fauske Familiesenter/Aktuelt
Babytreff 2017_cropped_1414

Babytreffet holder sommeråpent

Hver uke legges det opp til organisert babytreff her på familiesenteret. Alle foreldre og småbarn er hjertelig velkommen til å møtes her til vanlig tid (torsdager fra kl 11:00 til 15:00). Foreldreveileder Merete vil være tilstede for liten og for stor.

Nye ansatte

Hils på foreldreveileder Merete og psykisk helsearbeider Marliese

Farskap

Erklæring av farskap

Nye rutiner

Er dere samboere og venter barn?  Fra 1. februar 2018 kom det nye rutiner knyttet til  Erklæring av farskap.

Fødsel og ammeforberedende kurs

Oppstart Fødsel- og ammeforberedende kurs

Dato for kommende kurs:
  • Mandag 11.juni, mandag 3.september, mandag 3.desember 2018

Nyfødtperm_300x450

Nyfødtpermen

HER finner du en snarvei til "nyfødtpermen" som benyttes ved hjemmebesøk og på helsestasjonen.

Stafettloggen

Nytt samhandlingsverktøy

Stafettlogg

Fauske kommune har som mål å sikre tidlig innsats og god samhandling. Det nettbaserte verktøyet «Stafettlogg» skal bidra til å gi et  helhetlig tjenestetilbud, slik at både barn og deres familier blir gitt best mulig hjelp og støtte.

Individuell plan_300x275

Individuell plan (IP)

Overgang til elektronisk plan i SamPro fra Visma

Fauske kommune er i ferd med å gå over fra individuell plan på papir, til en nettbasert løsning (SamPro). Leverandøren Visma har tilpasset løsningen slik at den skal være sikker, enkel og tilgjengelig for alle brukere av den. For planeiere med koordinator ansatt ved Fauske Familiesenter, startet overgangen til elektronisk IP starte opp våren 2017.

Helsesøster tar i bruk nettbrett_300x198

Helsesøstre tar i bruk nettbrett

Fremover vil helsesøtrene Maren og Marlen ved Fauske helsestasjon ta i bruk nettbrett i forbindelse med hjemmekonsultasjoner.

Hjertelungeredning[1]_300x169

Førstehjelp - HVA GJØR DU?

Det er så lite som skal til for å redde et liv. Du må bare vite hva!

Livsmestringskurs_400x499

Livsmestringskurs for ungdom 16+

Det holdes med jevne mellomrom livsmestringskurs for ungdom i Fauske Kommune. Kurslederne Åshild Uhre (psykiatrisk sykepleier) og Anita Mørk (helsesøster) håper både ungdom, og foreldre som er bekymret, tar kontakt.