Vi ønsker å nå flere

Det er også en del enkeltstående lag og organisasjoner som ikke søker, f.eks. organisasjoner som driver frivillig arbeid innenfor innvandrergrupper og andre lokale foreninger. Vi prøver derfor å nå ut til disse gjennom kommunene og fylkeskommunene, og ber om hjelp til å formidle informasjon i denne e-posten til lag og organisasjoner i kommunen.

Dere kan lese mer om momskompensasjon til frivillige organisasjoner på nettstedet til Lotteri- og stiftelsestilsynet.  http://www.lottstift.no

Spørsmål kan også stilles via e-post til postmottak@lottstift.no eller telefon 57 82 80 00.

Minstegrenser

For enkeltestående søkere er det minstegrenser. Etter den forenklede søknadsmodellen er minstegrensen 200 000 kroner i totalte driftskostnader, mens minstegrensen etter dokumentert søknadsmodell er 14 000 kroner i søknadsberettigede merverdikostnader.  Underledd slipper å ta hensyn til minstegrensene fordi de vil inngå i søknaden fra sentralleddet.

Søknadsfrister

Frist for å søke til Lotteri- og stiftelsestilsynet er 1. september 2017.

Sentralledd setter egne frister for innrapportering fra underleddene sine. Se den aktuelle organisasjonens nettsider, eller ta kontakt med sentralleddet for nærmere informasjon.