kabler_100x77

Nå kan du begynne å søke om å få øve i bingen

Musikkbingen i Fauske sentrum

Fauske kommune har investert i en musikkbinge. Musikkbingen er et komplett øvingslokale for lokale musikere i alle aldre. Enten du spiller i gruppe eller trenger et øvingslokale for egen del er dette et lydtett og godt utstyrt alternativ. Bingen åpnet for ordinær drift 15. september 2010. Fauske kommune er glade for å ha fått dette til, og vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet med musikerne.

Fauske kommune åpnet bingen 15. september 2010 for ordinær drift. Det er Fauske bibliotek og Ungdommens hus som vil administrere ordningen.

Alle som ønsker å benytte seg av tilbudet med å ha fast øvingstid i bingen må søke om å få dette, ved å bruke eget søknadsskjema ( se lenger ned).  Søknadsskjemaet skal sendes elektronisk til epostadressen musikkbinge@fauske.kommune.no. Ferdig utfylt søknadsskjema legges ved i eposten.

Det er også åpnet for drop-in-øving.  Her trenger man ikke å benytte søknadsskjema, men kontakte Fauske bibliotek (tlf 75 60 40 50) eller Ungdommens hus (tlf 75 60 40 56) i deres åpningstid [ÅPNINGSTID BIBLIOTEK] [ÅPNINGSTID UNGDOMMENS HUS].

Det er satt en maksimal øvingstid per band/konstellasjon/person på 2 timer ukentlig.  Dette kan fravikes ved ledighet og skjønn fra utleier/utlåner.

Bingen vil være åpen for øving alle dager, med litt forskjellig øvetidspunkter fra dag til dag, og med ulike regler fra dag til dag.  Alle som benytter seg av bingen må signere en utlåns-/utleieavtale.

Alle under 18 år må være medlem i Fauske kommunale ungdomsklubb for å benytte seg av musikkbingen. Alle disse får da benytte bingen gratis, det må imidlertid være en voksen foresatt som skriver under på utlånskontrakten,  og forplikter seg til å godta bingereglene.  Voksne og band med flertall av voksne medlemmer må betale en øvingsavgift.  Priser og regler - se bingeregler lenger nede.

[BINGEREGLER] PDF document ODT document

[SØKNADSSKJEMA] PDF document ODT document

kabler

 

Tips en venn Skriv ut