Hjem»Tjenester»Kultur og idrett»Nyheter

"JUL I FAUSKE"

Stort førjulsshow i Fauske Idrettshall 11.12.2016., kl. 19.00

26. oktober 2016

Kulturkontoret synes det er viktig å legge til rette for  produksjoner som favner hele Fauske kommune. I forarbeidet til "Jul i Fauske" har vi tatt en "vareopptelling" over hvilke lag/foreninger/personer som kan være bidragsytere til et slikt arrangement. Antallet er overveldende.  Derfor har vi vært nødt til å gjøre et utvalg som et stykke på vei får fram det som rører seg i kommunens kulturliv. Neste år vil vi selvfølgelig fokusere på de som denne gangen ikke ble med.

ScreenHunter_382 Jun

Andre bind av gårdshistoria er snart klar til lansering

NÅ KAN DU FORHÅNDSBESTILLE

29. juni 2016

I løpet av august/september vil 2. bind av Gårdshistorien for Fauske kommune være ferdigstilt, og klart for salg.  Endelig dato vil bli offentliggjort senere.
Gårdshistorie er en delsjanger av den norske bygdeboksjangeren. Gårdshistorien drøfter vanligvis historien til hvert gårdsbruk, eventuelt hierarkisk i form av egne avsnitt om navne- eller matrikkelgården og så avsnitt om det enkelte gårdsbruket.
NEDERST I DENNE SAKEN KAN DU NÅ FORHÅNDSBESTILLE BOKA!

Tildeling av treningstimer i kommunale idrettsanlegg/svømmehall

24. juni 2016

Fauske kommune har nå tildelt treningstimer i kommunale idrettsanlegg/svømmehall.
Tildelingen er gjort etter søknader som kom innenfor fristen 30. mai.

summer-photo-files-1404114_400x332

Åpningstider for kulturtjenestene i sommer

23. juni 2016
Sommeren er her og kulturtjenestene har innført sommeråpningstider. Enhet kultur ønsker alle Fauskeværinger en riktig GOD SOMMER.
mons petter 2016

Mons Petterfestivalen 2016

16. juni 2016

18. juni åpnes årets utgave av Mons Petter-festivalen.
Fauske kommune er stolt sponsor av Mons Petter-festivalen, og ønsker arrangør, publikum og frivillige rundt festivalen lykke til.

Babykino

Nytt tilbud fra Fauske kino

03. juni 2016

Babykino er et formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget, og som ikke kan gå på de vanlige visningene. Vi satser på å vise babykino hver 1. onsdag i måneden (endringer kan forekomme)

AKTIV-SOMMER[1]

Aktiv Sommer 2016

Påmeldingsfrist 6. juni

11. mai 2016

"Aktiv Sommer" er gratis aktiviteter for barn og ungdom i alderen 10-18 år i Fauske sommeren 2016. Aktivitetene gjennomføres i ukene 25, og 33. Enkelte aktiviteter har aldersgrense - se programmet.
Vi åpner for påmelding fra 23. mai - og påmeldingfristen er 6. juni.

ScreenHunter_369 May

Endelig er Nordland Teater tilbake på Fauske med barneforestilling

Fauske Idrettshall 29. mai kl 18:00

03. mai 2016

Nordland Teater kommer endelig tilbake til Fauske med en barneforestilling rettet mot de aller yngste barna.

"SÅ RART" er en forestilling om alt vi lurer på og undrer oss over i verden. Både i by og på land, i luft og vann finnes det mange ting å se og tenke på. Inger Hagerup har tenkt og fantasert nok til å fylle en hel bok med dikt om vår vidunderlige jord og alt som lever på den.