Hjem»Tjenester»Kultur og idrett»Idrett og friluft»Nyheter

...

ScreenHunter_345 Feb

Sulisfjellet tråkkes med scooter 26.-28. februar

25. februar 2016

Helga 26.-28. februar avvikles Hovedlandsrennet i Klungsetmarka (Fauske).
Begge kommunens tråkkemaskiner benyttes for å skape optimale forhold for dette nasjonale rennet.

ScreenHunter_330 Jan

Kommunedelplan for fysisk aktivitet og friluftsliv 2015-2018 er vedtatt

11. januar 2016

Kommunestyret vedtok i sak 76/15 ny kommunedelplan for idrett og friluftsliv.
Planen regulerer hvilken idrett og friluftspolitikk kommunen skal ha for de neste fire årene.

svømmebasseng

25-meters-bassenget i Fauskebadet stengt tirsdag 24.11.

24. november 2015

Tirsdag 24.11. blir 25-meters-bassenget i Fauskebadet stengt. Reparasjonsarbeidene som ble påstartet på forrige onsdag har tatt vesentlig lenger tid enn opprinnelig planlagt, og tiltak som blir utført i dag på flisene, medfører at limet trenger å herde uten noen form for bevegelse. Ut fra signaler fra dritsteknikerne blir arbeidet ferdigstilt i dag, og vi er oppe med ordinær drift fra onsdag i hele bassengrommet.

Det blir ordinær drift for øvrig i Fauskebadets øvrige deler i dag. Som kompensasjon for at vi må stenge deler av badet, får alle som løser enkeltbillett adgang med pris for barn.

Vi beklager hvis dette medfører ulempe for våre kunder.

Årsmøte i Idrettsrådet

10. april 2015

Det innkalles til årsmøte i Fauske Idrettsråd
onsdag 22. april 2015 kl 1800 i Fauske Idrettshall