Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjon om korona:

Vi har utført 320 tester per 04.06. Fire personer er bekreftet smittet. Alle er friskmeldt.  

[LES MER]
A A A

Aktivitetskalender

....

Fauskebadet stengt

Da også Fauskebadet har behov for litt periodisk vedlikehold må vi desverre stenge for aktivitet uke 29-31. Vi starter opp med vanlig drift fra tirsdag 4. august.

 

Bassengbunn_100x75

Aktivitetsoversikt høsten 2015

Vi legger ut aktivitetsoversikten vår for høsten 2015 nå, så kan du allerede planlegge treningen din med oss utover høsten og vinteren. Det meste av treninger starter opp i uke 35 og 36. Åpen hall 60 + starter tirsdag 1. september. Velkomen både nye og drevne deltakere.

 

FLS logo, bruk denne

Røykfri sammen-kurs!

Fauske Frisklivssentral skal nå arrangere røykfri sammen-kurs. Målet med kurset er at det skal motivere, hjelpe og støtte deltakerne til å slutte å røyke. Du vil være sammen med andre i samme situasjon, og en kursleder som vil hjelpe deg på veien.

Sluttekurs

Timeplan for frisklivssentralen vinter / vår 2015.

Godt nytt år alle og enhver, og velkommen på våre treningstilbud. Det er noen små endriger og to nye tilskudd på timeplanen for vinter / vår semesteret.

Vi ønsker både tidligere og nye deltakere velkommen!

FLS logo, bruk denne

Oppstart av kondisjonstrening på Valnesfjord helsesportssenter!

Tirsdag 7. oktober  kl. 19.00 - 20.00 er det igjen klart for kondisjonstrening på det flotte og moderne kondisjonsrommet på Valnesfjord Helssportssenter. Tilbudet er via Fauske frisklivssentral,og instruktør Tove Lise jensen ønsker både tidligere og nye deltakere hjertelig velkommen.

FLS logo, bruk denne

Åpen hall 60+ stengt 28. november og 5. desember!

Åpen hall 60+ i regi av frisklivssentralen på Fauske, er stengt torsdag 28. november og 5. desember pga. annet arrangement. Vi kommer sterkt tilbake igjen torsdag 12. desember kl. 10.00 - 11.30 i Fauske idrettshall. Det vil bli servering av vafler og kaffe i kantina etter trening for de som ønsker det. Hjertelig velkommen på trening og sosialt samvær igjen 12. desember.

åpen hall1

Bra mat kurs for barnefamilier.

Målgruppe: Familier som har barn i alderen 7 - 15 år som strever med overvekt, og som vil ta tak i dette.

Fauske familiesenter i samarbeid med Frisklivssentralen kommer nå med et nytt tilbud til barnefamilier. Det er et kurs som tar for seg hvordan man med enkle grep og gode valg kan hindre videre vektoppgang. Hovedfokus vil være på kosthold og gode matvaner. Aktiv hverdag vil også bli tematisert.

Frisklivssentralen

Velkommen til "Det skjer"

Dette er "din" side. En aktivitetskalender der alle lag og foreninger fritt kan legge inn sine arrangement.

NB! Per i dag er det slik at det er kun vi som kan endre i tekst - etter at du har "sendt" og lagret. Det er en funksjon det jobbes med for å forbedre. Derfor; les ekstra nøye gjennom teksten FØR du "sender". Kontaktinformasjon: gull.pedersen@fauske.kommune.no 90 20 95 21

1