Hjem/Tjenester/Kultur og idrett/Kino
Kinoen_160x27

Kino med sjel

Fauske kino

Fauske kino ble bygd i 1954, men framstår i dag som en moderne kino. Salen har 213 sitteplasser. Det er god plass mellom radene (120 cm) og det er god høydeforskjell slik at alle skal kunne se godt. Salen har egne rullestolplasser. Vi har også 72 barneseter som kan settes i stolene. Her finner du informasjon om Fauske kino, og kinoen tjenestebeskrivelse og serviceerklæring, samt link til kinoens egne nettsider. Følger du menyen "Nyheter fra Fauske kino" i menyen til venstre vil du hele tiden finne oppdaterte hendelser fra Fauske kino.

 

Fauske kino   inngangsparti

Salen har 213 sitteplasser. Det er god plass mellom radene (120 cm) og det er god høydeforskjell slik at alle skal kunne se godt. Salen har egne rullestolplasser. Vi har også 72 barneseter som kan settes i stolene.

Filmvisningssystemet er en Christie CP2220 DLP Digital Cinema® Projector.  Med dette har vi også mulighet for å vise 3D, gjennom systemet xPand. 

Lydsystemet  1 analogt og 1 digitalt lydsystem med 3 fronthøytalere, 3 sub-basser og 12 surroundhøytalere. Dette gir et opptimalt lydbilde for alle uansett hvor du sitter i salen.

Kinoen viser nå reklame med digital teknologi (fra april 2002). Dette åpner for at kinosalen i framtida kan benyttes til mye mer enn kinovisninger.  
 

Visninger Fauske kino viser film 4 dager i uka; tirsdag, onsdag og søndag. I tillegg kjører vi kino to torsdager i måneden. I vinterhalvåret og ved norgespremiérer også på fredager. Vi har christie CP 2220 digital cinema projector main  5  .png2 forestillinger på ukedagene og 3 på søndagene. Klokkeslett finner du i Saltenposten, Avisa Nordland og på hjemmesiden.
 

Billettbestilling  Billetter kan kjøpes og reserveres ved å ringe 75 60 40 00 på dagtid, eller 75 60 44 44 på kveldstid (i åpningstiden). Reserveringen er enkel å utføre. Ring overnevnte telefonnummer, oppgi hvilken forestilling du skal reservere på og hvor du ønsker å sitte i salen. Du får da et referansenummer som du oppgir når du henter billettene i billettluka eller på Servicetorget i Adm.bygget. Du kan også kjøpe billett på internett og skrive ut billetten hjemme! 

[BESTILLE BILLETTER]

Billetter som gave  Kinobilletter er populære gaver. I billettluka kan du kjøpe kuponghefte for barn og voksne som inneholder 5 billetter og 2 fribilletter. Vi har også gavekort for enkeltbilletter i lekker innbindning. Skaff deg klippekort og du får hver 10.film gratis.  Gavebilletter er gyldige i 1 år fra kjøpsdagen.

[Aldersgrenser]

Reklame på kino. For slidereklame, kontakt MediaDirectNorge as tlf.:32 20 56 00

Utleie Kinosalen kan leies ut på dagtid, samt på dager det ikke er kino. Kontakt kinoansvarlig på tlf.: 75 60 40 54. Mobil.: 41 42 63 58.

[FAUSKE KINOS TJENESTEBESKRIVELSE OG SERVICEERKLÆRING]

[FAUSKE KINOS EGNE NETTSIDER]