Hjem/Tjenester/Barn, unge og familie/Foreldrestøtte/Aktuelt
Nasjonal foreldrestøttestrategi_250x246

Fra kommunal til nasjonal strategi

Foreldrestøtte

09. november 2018

Fauske kommunen har i mange år hatt foreldrestøtte i fokus, og siden 2011 har foreldrestøtte utgjort en del av kommunens folkehelse-strategi. Kommunen utarbeidet slagordet "Robuste foreldre = robuste barn" som ledd i implementeringen av satsingen. Fauske har hentet inspirasjon fra Sverige, da svenskene allerede i 2009 besluttet å utvikle en nasjonal foreldrestøtte-strategi. Nå har også den norske regjerning utarbeidet en norsk strategi for foreldrestøtte; Trygge foreldre - trygge barn.

ICDP_300x225

ICDP; Hva skjer a'?

Fauske kommunes satsning på program for foreldreveiledning/kollegaveiledning

28. november 2016

For å belyse hva som finner sted av ICDP-virksomhet, vil det jevnlig legges ut "smakebiter" her på kommunens hjemmeside.

Refleksjon

Forskning på lokal praksis

Resultater fra Nordlandsforskning

21. mars 2016

Fauske kommune har de siste årene hatt samarbeid med Nordlandsforskning på to av kommunens tiltak: Familiemøte og TIMS-teamet. Det foreligger rapporter fra Nordlandsforskning arbeid lengre ned på siden.

Film ill

Film om foreldrestøtte som strategi

Lurer du på hva foreldrestøtte går ut på?

17. februar 2016

Her får du en liten innføring i hva foreldrestøtte som satsing går ut på:

LINK til film-snutt