Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjon om korona:

NYTT 27.03: Ingen bekreftet smittet. Det er tatt over 100 tester. 

[LES MER]
Beredskapsråd kommunalt etablering 2019

Etablerte beredskapsråd for Fauske

22. august 2019

I tillegg til representanter fra kommunen, er disse med i det nye kommunale beredskapsrådet som ble etablert 19.8.: Nordland Sivilforsvarsdistrikt, HV14 (heimevernet), Salten brann, Fauske Røde kors, SKS, ISE og politiet.

Fauske har 100 medvirkende i Øvelse Nord 2019

23. april 2019

I tillegg til at legekontoret er stengt torsdag 25.4, vil du kunne oppleve at sentralbordet/servicetorget i Fauske kommune har det mer travelt enn vanlig. Dette fordi de deltar i Øvelse Nord 2019 - med et lokalt tilpasset scenario. Legekontoret er helt stengt, og det samme gjelder telefon dit. om det haster, ring nødtelefon på dagtid - 756 04 913. Ved akutt alvorlig sykdom ring 116 117 eller 113.. Her er pressemeldingen som er sendt ut i denne forbindelse:

Øvelse Nord 2018 logo

Fauske med i Øvelse Nord 2018

23. april 2018

Onsdag 25. april deltar Fauske kommune i en større kriseøvelse sammen med rundt 2000 aktører. Årets øvelse har tema sjø, land og luft. I kommunens administrasjonsbygg, og områder i Valnesfjord, vil publikum kunne oppleve at vi øver oss. Dette vil også kunne føre til noe redusert tilgang til kommunens tjenester. Vi beklager de ulemper dette kan føre med seg. Kommunen gjør dette for å være bedre rustet om vi skulle komme i en virkelig situasjon.

 

 

Stor snøskredfare i region Salten, Svartisen og Ofoten - faregrad 4

18. april 2018

NVE har sendt ut varsel om betydelig snøskredfare, faregrad 3, økende til stor snøskredfare, faregrad 4, torsdag 19.april.

Tilsyn beredskap Fylkesmannen i Nordland

- Fauske kommune er i fremste rekke når det gjelder beredskap

Fylkesmannen har hatt tilsyn med Fauske kommune

19. mars 2018

Fylkesmannen i Nordland ga kommunen gode tilbakemeldinger under sitt tilsyn på beredskap sist uke. Kommunen fikk ingen avvik etter å ha blitt ble vurdert på 7 av paragrafene i Lov- og forskrift om kommunal beredskapsplikt.

Salten Brann IKS utklipp

Salten Brann har fått ny hjemmeside

07. februar 2018

For å holde deg oppdatert hva som skjer hos Salten Brann, kan du finne mye informasjon på deres nye hjemmeside: Salten Brann IKS

Mattilsynet øvde med Fauske VVA

Mattilsynet valgte Fauske for øvelse

Første gang de øvde med en kommune

24. november 2017

- Det var artig å bli plukket ut blant landets mange kommuner, og vi ser stor nytte av å øve sammen med vår tilsynsmyndighet, sier Frank Zahl som var med og utformet øvelsen da Mattilsynet ønsket å øve sammen med en kommune – for første gang.

Beredskap kommunalt møte

Fikk innspill til analyse av risiko og sårbarhet i kommunen

28. september 2017

Både private og de offentlige kom med viktige innspill til beredskapsarbeidet kommunen står midt i, under et møte i dag. De ga også tommelen opp for å jobbe videre med å få etablert et kommunalt beredskapsråd.