Byromseminar - Fauske sentrum med fontena

Det gode liv i sentrum

Byromseminar på Fauske - spørreundersøkelse

Seminar og workshop med Fauske som case. Hva mener du om Fauske kommune og Fauske sentrum?

17. - 18. oktober 2018 

Sted: Scandic Fauske, Storgaten 82 

Fauske Kommune og Fauske Næringsforum gjennomfører en innbyggerundersøkelse om hvordan det er å bo og leve her i Fauske, og hvilken retning vi skal ta inn i fremtiden.

Vær med i trekning av billetter til 'Gatafestivalen 2019' ved å svare på spørreundersøkelsen i lenken under og si din mening!

Til undersøkelsen: https://app.maptionnaire.com/nb/4797

Besvarelsen tar ca. 10 minutter.

Spørreundersøkelsen stenges på torsdag, den 04. oktober 2018.

Utføres av LÉVA Urban Design

Et sentrum fylt med folk og aktivitet er noe de fleste byer og tettsteder ønsker seg. Årets byromseminar skal sette fokus på hva som skal til for å fylle tomme lokaler med aktivitet og gjøre det attraktivt for flere å bo i sentrum.

Byromseminaret går over to dager og arrangeres i samarbeid med Nordland fylkeskommune, Fauske kommune og Fauske næringsforum. Første dag er et seminar med innlegg og foredrag, og paneldebatt. Dagen etter inviterer vi til workshop hvor Fauske sentrum er case. Ingen deltakeravgift. 

PÅMELDING 

Her finner du seminarprogrammet for 17. oktober. Med forbehold om endringer. 

Faglig ledelse av workshopen vil være Leva Urban Design v/ Aslaug Tveit som også hadde ansvaret for workshopen under fjorårets byromseminar på Leknes. Program for workshop er under utarbeidelse. 

Målgruppe

Seminaret henvender seg til alle kommunene i Nordland som jobber med by- og tettstedsutvikling. Alle som er opptatt av sentrumsutvikling på Fauske er spesielt invitert!

Praktisk informasjon

Under påmeldingen kan du velge om du ønsker å delta en eller begge dagene. Selve seminaret er gratis, mens eventuell overnatting bekostes av den enkelte deltaker og betales til hotellet ved avreise. 

Tips en venn Skriv ut