Facebook banner NB sommerles2018

Delta på lesekampanjen Sommerles!

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles 2018, sammen med barn fra over 370 andre kommuner i landet!

Sommerles er en digital lesekampanje. Les bøker, få kule premier, prøv det nye spillet og les sommerles-fortellinga

Sommerles er for alle, uansett hvor fort eller sakte du leser. Du konkurrerer nemlig først og fremst med deg selv. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre  - all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på biblioteket.

Sommerles er en nettbasert kampanje. Det vil si at du lager en egen profil, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver, følger med på hva vennene dine leser og få prøvd det nye spillet, alt på nettsiden sommerles.no. Her får du også tilgang til en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Sjekk ut sommerles.no for mer info.

Har du ikke nettilgang, kan du likevel delta med et vanlig lesepass. Da er det bare å stikke innom biblioteket for å få hjelp med det.

Tips en venn Skriv ut