mons petter logo

Mons Petter-festivalen inviterer til næringskonferanse 24. juni

"Et Sulitjelma for framtiden"

I programmet for Mons Petter festivalen ligger næringskonferanse med tema «Et Sulitjelma for framtiden» 24.6. Der vil det være fokus på positiv stedsutvikling, muligheter og utfordringen innenfor flere sentrale og aktuelle områder. Det vil bli holdt innledninger fra ulike aktører, og det vil være åpent for debatt, diskusjon og meningsutveksling. Se hele programmet her: http://monspetter.no/program.html

En næringskonferanse er så absolutt på sin plass når Mons Petter inviterer til festival, og med så mange spennende temaer, håper vi på å fylle konferansesalen på hotellet.

Temaer/innledere

Natur og turisme – muligheter og utfordringer v/Mona Mosti fra Fjellfarer AS. Fjellfarer AS sin visjon er å få flere ut på tur i de nydelige fjellene i Sulitjelma, samtidig som de ønsker å formidle noe av historien om Sulitjelma, og har et mål om å skape arbeidsplasser innenfor reiseliv og turisme.

Fremtidig gruvedrift i Sulis, v/ Roar Hansen, prosjektleder Fauna KF : Status og fremdrift.

Sjunkhatten folkehøgskole, v/ Anne Stenhamme, prosjektleder Fauna KF: Etablering av Sjunkhatten folkehøgskole.

Bolyst Valnesfjord, v/ Renate Solli, prosjektleder Fauna KF: Erfaringer og overføringsverdi fra Bolystprosjektet.

Slavemerket v/Tom Vidar Karlsen i Arbeiderkamp. «Slavemerket vil sette Sulis på verdenskartet» var overskriften i januar. Hat, frihetstrang, blodslit, sult og undertrykkelse. Ingrediensene i “Slavemerket” blir mange og dramatiske. Tom Vidar Karlsen forteller om filmprosjektet, og avslører også spennende nyheter i forbindelse med næringskonferansen.

Konferansier/debattleder: Arne O. Holm

 

Som konferansier og leder av debatten, har vi vært så heldige å få Arne O. Holm, som er ansvarlig redaktør for High North News. Holm har i en årrekke jobbet som journalist og redaktør, og er kjent for kritisk og gravende journalistikk, og avslørende reportasjer og dokumentarer. Rett mann for å lede oss trygt gjennom konferansen, og samtidig kunne sette et kritisk søkelys på det som blir presentert. Det er sånn det skapes utvikling, og det er vi for!

 

Påmelding

For at konferansen skal være tilgjengelig for alle, skiller vi prismessig mellom bedrifter/offentlige deltakere, og privatpersoner som har interesse av å komme og være med på å ta Sulis videre.

Konferansepakke for bedrifter/offentlig deltakere: kr 750,-.

Konferansepakke for privatpersoner: kr 200,- u/lunsj, kr. 400,- m/lunsj.

Påmelding til linn.godtfredsen@sbnett.no innen 18. juni.

Tips en venn Skriv ut