Verdensdagen for psykisk helse heng deg

Gratisbilletter til Nittedal teater på Fauske 22. oktober

Forestillingen #heng deg - tilbud til elever og foreldre

Har du lyst på et innblikk i ungdommers tøffe, digitale verden? Interessert i å høre om digital mobbing og konsekvensene av det? Da er du velkommen til en 30 minutters forestilling med tittelen ‪#‎hengdeg‬. Dette skjer i Fauske kino torsdag 22. oktober. På dagtid for elever og kl. 17.00 for foreldre og andre interesserte.

Forestillingen er skrevet, og fremføres av ungdommer fra Nittedal teatergruppe. Forestillingen utgjør en del av kommunens markering av Verdensdagen for pyskisk helse, og vil torsdag den 22. okober vises til 8. og 9. klasseelever i Fauske skolen, samt elever ved videregående skole.

På ettermiddagen, klokken 17:00, settes det opp ei forestilling hvor vi håper å se foreldre, ansatte og andre voksne omsorgspersoner. Sett av tida og ta turen til Fauske Kino. Gratis billetter fås ved familiesenteret eller ved henvendelse til lena.holmstrom@fauske.kommune.no. Se omtale i trønderbladet: http://www.tronderbladet.no/nyheter/article11626941.ece og her; http://www.avisa-st.no/nyheter/article11627140.ece.