ARN og ASO på Fauske arctic race of norway

Franskmenn befarte Sjøgata, og likte det de så

Torsdag var det befaring av traseen som skal brukes til starten av Arctic Race of Norway.  Cecile og Yannik fra ASO var på Fauske sammen med en av dem som startet Arctic Race of Norway (ARN), Ole Skardal.

Det ble et nyttig møte. Franskmennene, som er ansvarlig for den tekniske gjennomføringen av arrangementet, var meget fornøyd med det de fikk presentert.  

11. august går starten på årets Arctic Race of Norway – på Fauske. Der er Kjell Sæterhaug ansvarlig for logistikken. Rittet har målgang på Rognan samme dag, så franskmennene besøkte også Saltdal. Cécile, Yannik og Ole var innom for å se på traseen – sammen med prosjektgruppa i Fauske kommune. Det er Cécile som har ansvar for startområdet.

ASO (Amaury Sport Organisation), er en av de største i hele verden når det gjelder idrettsarrangement. Blant annet er det de som har ansvar for Tour de France og Paris Marathon. Organisasjonen er del av en franskeid media-gruppe, og eier blant annet sportsavisen L´Èqiupe.

ARN arrangeres for fjerde gang i år. Les også her: http://www.fauske.kommune.no/mange-nye-kontakter-ble-knyttet.5856720-108349.html

Foto: Kjell Sæterhaug (t.v.) og Kristian Amundsen sammen med franske Yannik og Cecile. Foto: Heidi Zakariassen.