Guds Utsendte-web-plakat

Billettsalget starter 4. februar

Guds utsendte - en fotballfabel

Guds utsendte – en fotballfabel handler om å elske fotball så mye at man er villig til å gjøre ALT for laget sitt. Og ha en kompis som blir med.
Sondre Larsen, fra Fauske, er en av skuespillerne i dette teaterstykket som gjester Fauske 3. mars.

[KJØP BILLETTER]
Bare Teater presenterer Guds utsendte – en fotballfabel Av Robert Farquhar 
Fauske KINO 3. MARS KL 19:00

Det målet var ikke et mål! Kompisene Cliff og Degsy blir sønderknust da det de mener er en «meget tvilsom» dommeravgjørelse fører til at favorittlaget deres rykker ned. De tar hevn, i rettferdighetens navn, og bortfører dommeren. Løsepengene? Kampen må annulleres og spilles om igjen. Etter hvert som denne halvgale planen begynner å gå dårlig, oppdager de snart at dommeren de har kidnappet er mer irriterende av banen enn på den. Og at det å bli en helt kanskje ikke starter med kidnapping. 

Guds utsendte – en fotballfabel handler om å elske fotball så mye at man er villig til å gjøre ALT for laget sitt. Og ha en kompis som blir med. Om et mål som ikke er et mål, som ikke bør være et mål, som aldri burde vært et mål. Om det åttifjerde minuttet, da det hele skjedde. Eller ikke skjedde. Men mest av alt handler det om lidenskap. For fotball, for vennskap, for damer. En skarp og vittig historie om to helt vanlige fyrer som tar lidenskapen sin inn i grenseland mot ekstremisme, litt uten å være klar over det. For hvor langt er det egentlig greit å gå for laget sitt? Vil den korttenkte duoen få seieren de håper på, eller har de scoret et spektakulært selvmål? Kjærlighet, lidenskap og vennskap får rødt kort i et morsomt blikk på alt som kunne vært, både på og utenfor fotballbanen. 
 

sondrelarsenlite_Foto-Amund-Ulvestad.jpg
Sondre Larsen, fra Fauske, er en av skuespillerne i "Guds utsendte - en fotballfabel". Foto: Amund Ulvestad

Guds Utsendte- en fotballfabel er regissør Kenneth Dypvik-Simonsens masteroppgave, og produseres i samarbeid med NTNU, Vinterlysfestivalen og Nordland Teater. Produksjonen støttes av Nordland Fylkeskommune og Fond For Utøvende Kunstnere. 

Regi: Kenneth Dypvik-Simonsen 
Skuespillere: Henrik Hoff Vaagen, Sondre Larsen og Per Magnus Barlaug 
Lyddesigner og komponist: Amund Ulvestad 
Lysdesign: Kato Adolfsen 
Plakat: Simon Standal Pavelich 
Oversatt av:Kenneth Dypvik-Simonsen