Sulitjelma Fagerli skilt Jakobsbakken

Quilte-kafe, historietur, og Trio på Fellesheimen

Helsefest, bading, fjellturer og sykling

Det gjenstår tre dager av Folkehelseuka - med mange muligheter. Se program øverst på hjemmesiden. Fredag er det helsefest på Helsetunet, men også mulighet for en gratis tur i bassenget. Her må man være tidlig ute for dette er et særdeles populært tilbud. Hva med en båttur på fjorden med MK Solbris? Eller du kan være med på åpning av gammelveien fra Fagerli til Jakobsbakken.

Klokka ti lørdag er det tur til Raudtinden i Sulitjelma. Fra elleve til fem er det "Quilte-kafe" på Husflidsloftet. Første program fortalte om Musikkens dag, men dette arrangementet utgår. Men det kan bli godt med liv i Fauske-gatan når sykkelløpet kjøres igang kl.13.00. Dette er for barn fra fire til ti år. Med medalje til alle som deltar.

Samtidig som sykkelløpet starter, er det også start for de som vil være med på historietur til gravhaugene på Mosnes - i Valnesfjord.

Søndag er det flere turtilbud: klokka elleve er det avgang til Hola i Valnesfjord og klokka tolv er det åpning av Gammelveien Fagerli - Jakobsbakken. Sist på programmet i Folkehelseuka er Arctimus Trio på Fellesheimen i Valnesfjord.

God helg.