Smil du er på jobb - fauske vant jonas fjeld

Jonas Fjeld holder konsert 6. mai

Hurra - Fauske vant "Smil! Du er på jobb"

Nå er avgjørelsen tatt og Fauske er "en av de tre triveligste arbeidsplassene" i landet. - Vi har sett et fantastisk engasjement i denne konkurransen, og det var utrolig flott å se hvordan finalistene mobiliserte. Fauske og de to andre vinnerarbeidsplassene skilte seg imidlertid svært positivt ut, og vinner hver sin konsert, sies det fra KLP.

Bildetekst:
Smil på jobb! Tre vinnere er kåret: Jonas Fjeld er klar for konsert i Fauske. Her med KLPs massekommunikasjonsansvarlig Anne Flaathen.

Bidragene til KLPs konkurranse Smil! Du er på jobb, har strømmet inn, og juryen i KLP har nå bestemt at Fauske kommune er en av tre arbeidsplasser som hver vinner en konsert. På Fauske blir det konsert i kinoen med Jonas Fjeld 6. mai.  

Totalt var det 9 finalister som kunne stemmes på.  http://smil.klp.no/    

- Vi har sett et fantastisk engasjement i denne konkurransen, og det var utrolig flott å se hvordan finalistene mobiliserte. Fauske og de to andre vinnerarbeidsplassene skilte seg imidlertid svært positivt ut, og vinner hver sin konsert, sier massekommunikasjonsansvarlig i KLP Anne Flaathen.

Også jurymedlem og leder for HMS-teamet i KLP, Vibeke Os-Bratlie er godt fornøyd.
- Etter en finalerunde med stor aktivitet og høyt engasjement er det gledelig å ha landet på tre herlige vinnere. Konkurransen har vært utrolig inspirerende, og det er ingen tvil om at det er mye bra som skjer der ute på arbeidsplassene. Et godt arbeidsmiljø er viktig for at folk skal trives, og Smil! Du er på jobb har bidratt til fokus på det positive på arbeidsplassene, sier Os-Bratlie.

 smil Vestmyra 2_200x150.jpg   smil familiesenter_200x150.jpg   smil servicetorget_200x150.jpeg    Smil Vestmyra_200x267.jpg

I tillegg til Fauske, gikk Helsetunet i Lierne og Larkollen ungdomspsykiatriske behandlingshjem (Kirkens bymisjon) seirende ut av konkurransen, og får konsert med henholdsvis Bjarne Brøndbo og Jaa9&OnklP.