Torstein Lerhol2

Kun få plasser igjen

"Meningsfylt liv" med Torstein Lerhol

"So what", er en av kommentarene Torstein Lerhol ofte gir på spørsmål rundt hans funksjonsnedsettelser. Lerhol holder foredrag på Fauske 8. april.

 

Til Fauske og omegns næringsliv, frivillige organisasjoner m fl

Fauna KF har invitert den profilerte, funksjonshemmede Torstein Lerhol fra Vang til Fauske tirsdag 8. april 2014. Lerhol og styringsgruppen for etablering av Sjunkhatten folkehøgskole planlegger et samarbeid. Han skal blant annet besøke Valnesfjord Helsesportssenter og dra på sledetur i Sjunkhatten nasjonalpark.

Meningsfylt liv

Torsteins livsmotto er «meningsfylt liv», og kommentarer vedrørende hans betydelige funksjonsnedsettelser møtes med «so what?». Han er lærer, styreleder i Vang kommunes innovasjonsselskap og aktiv politiker (SP) – på alle måter en meget samfunnsengasjert mann.

Torstein Lerhol.jpg

"Huller i CV'en"

Torstein er en erfaren foredragsholder. Han kan inspirere publikum til å tenke nytt om personer med «huller i CV-en», og få fram hvor meget som egentlig bor i oss alle sammen. Enten vi har funksjonsnedsettelser eller ikke. Fauna KF inviterer til et eksklusivt, og ikke minst tankevekkende foredrag - med spørsmålsrunde. Dette skjer ved Fauske videregående skoles kantine kl. 19.30 tirsdag 8. april 2014.

Pris per person kr 300 - dekker også kaffe/bagett.

Bestilling gjøres til : bror@faunakf.no. Eventuelle spørsmål kan rettes til prosjektleder Bror Myrvang mobil 48174683.

Tips en venn Skriv ut