Vi fortsetter å vaksinere personer i alderen 65-74 år og samtidig personer mellom 16 og 64 år med sykdommer/ tilstander med høy risiko for alvorlig sykdomsforløp. Innkallinger til disse timene er sendt ut. De det gjelder har fått en SMS eller vil bli ringt opp.

Har du enda ikke registrert deg og ønsker vaksine; trykk for registrering her: Trykk her - link eller ring 75 60 46 50 på hverdager fra 09.00 - 12.00. Vi ber om at alle som har mulighet, selv registrere seg via linken. For deg som ringer, ber vi om tålmodighet.

NB! Vi får daglig henvendelser med spørsmål om hvor langt Fauske kommune er kommet i vaksineringen og om det snart er deres tur. På kommunens hjemmeside ligger informasjon om korona, testing og vaksinering. Vi ber publikum om å gå inn på disse sidene for å oppdatere seg. Har du registrert deg for vaksine, vil du få tilsendt en SMS når det er din tur. Du vil der få valg mellom flere tidspunkt for vaksinering. Vi oppfordrer til at du selv setter deg opp på time via denne SMS. Vår telefontjeneste har dessverre ikke kapasitet til å hjelpe alle med dette.