Programmet er ikke ferdig spikret, men mye er på plass. Likevel kan det bli endringer fram til september.

Lørdag 3. er det planlagt superlørdag i Fauske sentrum - en frivillighetens dag der lag og foreninger skal stå i sentrum. Samme dag er det planlagt fun ball i havneb assenget og paint ball ved Klungsetstua. Søndag 4. er det i år som i fjor, 3-topps tur i Klungsetmarka. Mandag 4 arrangerer SOT tur langs Folkestien - sammen med Nasjonalforeningen for folkehelse.

Tirsdag 6. står motbakkeløp i Holtanlia for tur og samme dag er det KOR artig på norsk. Her møter unge flyktninger norsk ungdom til allsang. Arrangør er kulturskolen, ungdomsrådet og ungdommens hus.

Foreløpig er det Trine Lise Olsen som står alene på programmet onsdag 7. Torsdag 8. starter NM i langdistanse orientering - i Klungsetmarka. Ordfører Jørn Stene foretar åpning. Samme dag er det kulturkafe for eldre - arrangør Frivilligsentralen. Det planlegges også et foredrag med tema hverdagsrehabilitering denne dagen.

Fredag 9. står premiere av filmen ROSMARI, på planen. Samme dag er det diskotek på ungdommens hus.

Lørdag 10 planlegges sopptur med soppsakkyndig Marit Nystadbakk. I Valnesfjord er "Positiv lørdag" - som er startskuddet for prosjektet "Menta hverdagshelse". Søndag og siste dag i folkehelseuka er det foruten NM i stafett orientering i Klungsetmarka, også kulturminnedagstur 2016 Røsvik - Valnesfjord. Fra to til seks er det gratis inngang i Fauskebakdet. Aller sist på programmet står Skytingens dag på Daja skytterbane.

I tillegg har Fauske husflidslag spennende ting på gang. Også Fauske helsesportslag bidrar sammen med demensforeninge med turer med fembøringen for eldre fra Helsetunet og Solstua. Fridtidsklubbenen serverer gratis kveldsmat og Stamina tilbyr åpent hus til alle hele uka. Fauske bibliotek planlegger famililøype. Både skolene og barnehagene har egne program denne uka med tema folkehelse. Det planlegges også tur i Sulitjelma.

Detaljert program med arrangører, tidspunkt og annen informasjon, kommer så snart programmet er klart.