Kom og bli med på et spennende seminar hvor tema er ulike salgskanaler for lokalmat. 7 dyktige lokalmatprodusenter fra Nord-Norge kommer for å snakke om hver sin salgskanal, så her kan det bli mye nyttig å lære!

Målgruppe: lokalmatprodusenter og de som vurderer å starte opp med lokalmatproduksjon

Egenandel: egne reisekostnader

Lokalmat kan finne sin vei til kunden på mange ulike måter. Noen produkter kan vi kjøpe på butikken sammen med resten av dagligvarene våre. Noen finner vi i sirlige rekker i gårdbutikkene til de som har laget dem, eller i andre sine gårdsbutikker. Andre ganger kan vi nyte lokalmat tilberedt og servert på restautanter, enten gårdsrestauranter eller andre. Vi kan også sitte hjemme i sofaen og bestille nydelige lokalmatprodukter i nettbutikker, og få dem hjem i postkassa. Og er vi på reise, kan vi være så heldige å finne lokalmatprodukter som reiseminner hos reiselivsaktører. Eller vi kan gå på messer og markeder og sikre oss noen godbiter med hjem.

Programmet består av 7 lokalmatprodusenter som hver og en skal presentere mulighetene som en av disse salgkanalene har gitt dem. Ulike kanaler gir ulike muligheter, og mange velger å bruke flere salgskanaler. Vi tar også opp temaet markedsorientering, og hvorfor det er lurt å "kjenne" sine lokalmatkunder.

Ordsky markedskanaler

Meld deg på så fort som mulig, siste frist for påmelding er torsdag 13.november.