Frisklivssentralen

Trimkasser!

Bedriftsidrettslaget i Fauske kommune har i mange år har en rekke trimkasser med bøker til å skrive seg opp i rundt om i kommunen. Bedriftsidretslaget er nå ute av drift, og Frisklivssentralen har overtatt ansvaret for trimkassene. Det er nye bøker på plass i alle kassene, så alt ligger til rette for mange fine trimturer.

 

Det har ingen praktisk betydning for deg som benytter trimkassene, at det nå er Frisklivsentralen som har ansvaret. Vi kommer til å sette opp en ny postkasse i øvre Valnesfjord i løpet av våren, og det ligger an til at vi plasserer den på Fongen hytta.

Frisklivssentralen har som mål at alle trimkassene skal være tilgjengelig for alle, enten du går, sitter i rullestol, sykler eller går med barnevogn. Når du skriver navn og tlf.nr opp i bøkene, vil du være med i trekning av 3 gavekort på sportsbutikk. Det er trekning en gang i året, og det foregår rundt påsketider. Premiene er for tiden på kr. 1000,-, 750,- og 500,-

Dersom du kommer til en kasse hvor boken er skrevet ut /ødelagt eller det skulle være noe annet, er det flott om du tar kontakt med Frisklivssentralen ved carine.sollund@fauske.kommune.no eller Carine Romness Sollund på tlf. 97 71 51 36 / 756 04 933.

 

Postkassene er plassert på følgende steder:

Storkontoret Furulund

Giken

Grønli

Kobbstein

Holtanveien

Klungset

Alvenes

Skaft - Furnes

 

 

Tips en venn Skriv ut