I Storgaten er det tidsbegrenset parkering. Her er det kun lov å stå i én time.

For kunder som er avhengig av langtidsparkering, har vi et eget tilbud på samfunnshus-plassen og utenfor NAV i Sjøgata. Dersom du parkerer før kl 10.00, kan du stå hele dagen for kr. 54,-.

Årskort:
Betal til VIPPS nr. 554409. Send kvittering med navn og adresse til fauskeparkering@fauske.kommune.no. Kortene vil sendes ut fortløpende.
Betal til kontonummer: 4555.07.00348. Merk innbetaling med årskort utfart, eller årskort sentrum. Kvittering med navn og adresse sendes til fauskeparkering@fauske.kommune.no Kortene vil sendes ut fortløpende.
Easypark: Årskort for utfartsparkering kan også kjøpes på easypark-appen. Årskort for 2023 er nå tilgjengelig. Vi gjør oppmerksom på at her kommer en avgift til easypark ved kjøp.
Priser årskort: Utfartsparkering 1400,- Sentrumsparkering 5855,-

 

Easypark Easypark er en mulighet for betaling via mobilen. Brukerne må selv laste ned denne appen. Det påløper kostnader for bruk av appen. 

SMS Easypark tilbyr også muligheten til å betale med SMS, evt ved å ringe til dem. Opplysninger om denne muligheten finner du på skilt plassert på parkeringsautomaten der du parkerer.

KontantDet kan betales kontant på parkeringsautomater plassert i sentrum av Fauske. 

BankkortDet kan betales med kort på parkeringsautomater plassert i sentrum av Fauske. 

Smart ParkDen enkelte kan kjøpe smartpark for å ha i egen bil. Påfylling og salg er avsluttet, men brikken kan fortsatt brukes så lenge den er påfylt

ElbilElbiler må fra 01.01.2021 betale samme sats som øvrige biler.