TIRSDAG 17.9 KL.13-15
ONSDAG 18.9 KL.17-19


Tirsdag på dagen og onsdag ettermiddag inviterer elever ved Voksenopplæringa til fest på biblioteket.

- Det blir bra å få bidra med noe fra vår kultur, og vi ønsker også å lære fra andre sine kulturer. Jeg tror mange kommer til å like det vi har på programmet, sier Eldiz Sheikho.
Det tror vi også!

Elever fra Voksenopplæringa står for planlegging og gjennomføring av arrangementet og en egen prosjektgruppe har et overordna ansvar for det hele. Prosjektgruppa består av Aeda Altinawi, Abdul Hannan Alabdullah, Eldiz Sheikho, Najah Alabdullah og Nadia Alriyashi. Gruppa og flere elever ved Voksenopplæringa har brukt mye tid på å lage et flott program som passer for både barn og voksne, og nå gleder de seg til å få møte publikum og vise fram alt de har å by på.

Bli kjent- arrangementet er tilknytta prosjektet «Integrering – hvilken vei?» initiert av Nordland fylkesbibliotek, delfinansiert av Nasjonalbiblioteket. Fauske bibliotek er plukket ut som en av fire samarbeidskommuner i prosjektet og vi har fått med oss Voksenopplæringa i arbeidet med å fremme integrering av fremmedspråklige i Fauske.
- Deltakerne har presentert et rikholdig program, og vi ser fram til å møte de igjen og se hva resultatet blir, sier Kristin Laberg fra Nordland fylkesbibliotek som møtte prosjektgruppa for første gang på Fauske bibliotek onsdag 11.september.

Arrangementet er gratis og åpen for alle.

Velkommen!