Det blir satt opp opplysningsskilt som gjelder den enkelte parkeringsplassen. Alle utfartssteder i Fauske kommune der det innføres avgift, er en – 1 sone. Årskort/døgnkort gjelder derfor uansett hvilken av disse 6 utfartsstedene som benyttes.

Tilhenger:

Det er kun motorvogn som betaler avgift som har parkeringsrett, tilhenger må være koblet til motorvogn om denne skal være unntatt avgift. Under vinterferie, påskeferie og arrangementer, hvor det er ekstra trykk på parkeringsområdene, kan tilhenger kun være påkoblet under pålasting/avlastning. Ved scooterparkeringen i Daja kan henger være påkoblet for dags- og helgeparkering. Fauske kommune har tilhengerparkering ved industriområdet på Sandnes i Sulitjelma som er unntatt avgift, hvor kun tilhengere skal parkere.

Det er ikke anledning å parkere snøscooter eller tilhenger på parkeringsplassene for å oppta plass til biler.

Satsene som gjelder ved plassene er:
Døgnparkering:              52,- kr pr. døgn
Årskort:                      1 450,- kr pr. år.

Betaling:

  • Betal elektronisk: Årskort for utfartsparkering kan kjøpes på Easypark-appen. Årskort for 2024 er nå tilgjengelig. Takstsone 8180. Man kan endre registreringsnummer knyttet til årskort, men ikke ha flere biler parkert via appen samtidig. 
  • Betal til VIPPS nr. 554409. Send kvittering med navn og adresse til fauskeparkering@fauske.kommune.no. Kortene vil sendes ut fortløpende.
  • Betal til kontonummer: 4555.07.00348. Merk innbetaling med årskort utfart. Kvittering med navn og adresse sendes til fauskeparkering@fauske.kommune.no Kortene vil sendes ut fortløpende.
  • Kontant:  Det er parkeringsautomater på parkeringen ved legesenteret i Valnesfjord og parkeringsplassen nedenfor skolen i Sulitjelma.
  • Det er ikke mulig å reservere bestemte plasser eller å være garantert plass ved en bestemt parkeringsplass.
  • Oppfordres til kjøp av årskort i god tid før oppstart

 

skihytta.jpg

kvalhornet.jpg

kjellvannet.jpg

Jakobsbakken.jpg

daja.jpgFridal.jpg