Hvordan ta del i auksjonen

Ønsker du å være med på auksjonen og by på drakten? Send SMS med fullt navn + bud til Stian Olsens mobilnr. 458 32 324. 

Laveste bud: Kr 1.000,- 

Støtten fra bidragsytere og inntekten fra auksjonen vil i sin helhet gå til å dekke årets arrangement. (Arrangementsutgifter: foredrag, reiseutgifter, musikk og anlegg).

Mer om Zuccarello og hans stiftelse

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – NHL-spilleren Mats Zuccarello. Siden han som femåring tok sine første ustøe skøytetak har Mats tilbragt utallige timer på isen, og han har fått være del av et idrettsfellesskap som har gitt ham enormt mye glede.

Her kan du lese et utdrag fra stiftelsens nettiside:

"Jeg var heldig.
Alle barn og unge i Norge burde ha de samme mulighetene som jeg hadde i min oppvekst. Men sånn er det dessverre ikke. Det er ikke alle som vokser opp med de samme ressursene som jeg hadde. Alle barn og unge bør selv få velge den sporten de vil drive med, utvikle seg, oppleve mestring og samhold med andre. Det vil jeg gjerne bidra til, så flere kan få den samme starten som jeg fikk. Derfor har jeg startet Zuccarellostiftelsen. Vår ambisjon er ganske enkel: Vi vil hjelpe barn og unge i Norge så de kan få anledning til å drive med den idretten de brenner for. Dersom jeg kan bruke mitt navn, og mitt nettverk, til å hjelpe flere barn og unge inn i idretten vil det bety like mye for meg som en Stanley Cup seier!

Ingen barn og unge skal behøve å bli stående igjen på sidelinjen. Idrett og aktivitet skal være for alle!"