r 4jGLOlLX 4jEaJTF 2PwX 87C 6ciRjjHsAAAAASUVORK 5CYII=

På vegne av grunneier for 56/3 og 56/61, Odd Tore Solbakk, fremmer Fauske kommune forslag til endring av områderegulering for Solbakk gård, vedtatt 20.06.13.

Bakgrunn
Grunneier ønsker å fradele regulerte boligtomter innenfor eiendommen 56/3. I forbindelse med søknad om fradeling av eiendommene har Fauske kommune satt følgende krav:
Det kan ikke gis tillatelse til fradeling før avkjørselsforhold er etablert i henhold til gjeldende reguleringsplan, altså fra Lykkeløkka til Trivselsveien Fv. 7470 (tidligere Fv. 530).
Grunneier ønsker heller at avkjørsel skal gå fra Lykkeløkka til Bjørkåsveien, slik det er i dag, men avkjørsel står som stengt i reguleringsplan.
Adkomst fra Lykkeløkka til Bjørkåsveien ble opprinnelig stengt i plankartet siden veien opprinnelig var skolevei. Skolen på Løkåsåsen er som kjent flyttet.
Det er i utgangspunktet ikke ønskelig med flere avkjørsler mot Fv. 7470 med kryssing over gang- og sykkelvei. I revidert planforslag er adkomsten direkte mot fylkesveien fjernet og avkjørsel til Bjørkåsveien er åpnet.
Det vurderes at de foreslåtte endringene i plankartet er i tråd med hovedrammene i den gjeldende reguleringsplanen for Solbakk gård (2010004) og det introduseres ingen nye formål.
Plansaken behandles derfor forenklet.

Dokumenter

Plankart
Bestemmelser

 

Mulig merknader til planforslaget sendes Fauske kommune, Plan/utvikling, Postboks 93, 8201 Fauske eller på e-post til postmottak@fauske.kommune.no innen 28. februar 2022.