CS 5zAAPvNjWX 9uMaVDj 1eWUyPaKsorkGX 1tfKKSmRZ 5tJXUf 4fMxKuug 79WssAAAAASUVORK 5CYII=

Hands-on property AS har søkt om å få å få sammenslått arealer innenfor formålet F/K/B1 og deler av arealet innenfor F/K/B2 i reguleringsplanen for Sjøgata vest, sist endret 20.11.2018.
I den forbindelsen ønskes de å erverve deler av regulert veiareal, definert som vei 2, i gjeldende plan. Fauske kommune har krevd at arealene som sammenslås skal være i henhold til formålene i reguleringsplan. Det er derfor utarbeidet et justert plankart som viser hvordan arealene er tenkt benyttet. Utnyttelsesgraden er satt i tråd med kommunedelplan for Fauske sentrum. Det gjøres ingen endringer i forhold til byggehøyde eller arealformål annet en at deler av tidligere veiformål blir tildelt kombinasjonsformålet forretning/kontor/bolig.
Det er i forbindelsen med justering av plankartet lagt inn byggegrenser og regulert støttemur.

Plankartet og bestemmelsene er endret av Fauske kommune på vegne av forslagsstiller. Det er også lagt inn et parkeringsareal P9 og P10 innenfor arealet F/K/B/3. Det vurderes at endringene er innenfor hovedrammene i gjeldene reguleringsplan. Arealformålene i planen videreføres, og utnyttelsesgraden er i tråd med bestemmelsene for kommuneplanens arealdel. Saken behandles derfor forenklet. Mulig merknader til planforslaget sendes Fauske kommune, Plan/utvikling, Postboks 93, 8201 Fauske eller på e-post til postmottak@fauske.kommune.no innen 7. august 2023.

Plandokumenter
Plankart
Planbestemmelser

Digitalt kart
https://kommunekart.com/?urlid=86ce2951-f561-4f10-8ce0-a4ec3de2d438