iPEgAAAAAAAAgBgjoAAAAAAAAgBAjqAAAAAAAAgBAgqAMAAAAAAABCgKAOAAAAAAAACAGCOgAAAAAAACAECOoAAAAAAACAECCoAwAAAAAAAEKAoA 4AAAAAAAAIAYI 6AAAAAAAAIAQI 6gAAAAAAAIAQIKgDAAAAAAAAQoCgDgAAAAAAAAgBgjoAAAAAAAAgBAjqAAAAAAAAgBAgqAMAAAAAAABCgKAOAAAAAAAACAGCOgAAAAAAACAECOoAAAAAAACAECCoAwAAAAAAAEKAoA 4AAAAAAAAIAYI 6AAAAAAAAIAQI 6gAAAAAAAIAQIKgDAAAAAAAAQoCgDgAAAAAAAAgBgjoAAAAAAAAgBAjqAAAAAAAAgBAgqAMAAAAAAABCgKAOAAAAAAAACAGCOgAAAAAAACAECOoAAAAAAACAECCoAwAAAAAAAELgf 7PBhLj dv nAAAAAElFTkSuQmCC

Området er i gjeldende reguleringsplan for Charlottatippen regulert til offentlig bebyggelse.
Hensikten med planarbeidet er å endre reguleringsformålet til kombinert formål næring/bolig/tjenesteyting. Den eksisterende bygningen skal i all hovedsak beholdes slik den er i dag. Adkomstvei, parkering og grøntarealer/uteoppholdsplass blir ivaretatt innenfor planens avgrensning.
Kommunen vurderer det slik at reguleringsplanen ikke faller inn under forskrift om konsekvensutredning (jfr. PBL § 4-1 og 12-9) siden arealet som endres til næringsareal er svært begrenset.
Planavgrensning fremgår av kartskisse ovenfor (stiplet linje) og planområdet er på ca 5,3 daa.
Det vil bli avholdt informasjonsmøte om planarbeidet for interesserte og berørte i januar 2023.
Referat fra oppstartsmøte med kommunen og denne kunngjøringen kan leses på Fauske kommunes hjemmeside: www.fauske.kommune.no
Nærmere opplysninger om planarbeidet kan rettes til: Even Aursand. mob. +47 48 12 15 23
Merknader og innspill som kan ha innvirkning på planarbeidet kan sendes elektronisk til: even@aursand-arkitekt.no, eller som brev til Arkitekt Even Aursand. Midnattsolveien 487, 8016 Bodø. Frist for å komme med innspill til planen er satt til 30. desember 2022.

Planinitiativ
Referat oppstartsmøte