lTrK 1Aa 05CcCya pMYEwiQ 2GiGAAAIIKAQ 4 BWK 9FFSgCsnyumrApMqwBEINXuBc 0HjOE 0vPwBPqFv zAcvZwAAAABJRU 5ErkJggg==

 

Arkitekt Even Aursand fremmer på vegne av Roger Henriksen, Bjarne Jonassen og Dag Lundbakk forslag til detaljregulering for Kosmo boligfelt.

Planområdet er en del av tidligere Kosmo skole som ligger 6,7 km nord for Valnesfjord sentrum.

Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for bolig- og fritidsbebyggelse, omdisponering av lekeareal og tilrettelegging av busslomme/holdeplass.

Med bakgrunn i innkommende tilbakemeldinger ved tidligere offentlig ettersyn av planforslaget og Fauske kommunes anbefalinger om å i større grad vise hensyn til barn- og unge, har det blitt utarbeidet et revidert planforslag.

I det reviderte planforslaget er det hovedsakelig utført endringer på arealet som er avsatt til lek. Lekeområdet er utvidet mot nord-vest, der det totale lekearealet er endret fra 700 m2 til i overkant av 1000 m2. Tilsvarende er areal avsatt til fritidsbebyggelse redusert. Det er også utført mindre justeringer i plankartet mot Kosmovassveien, FV-7470, etter tilbakemeldinger fra Nordland fylkeskommune.

Plandokumenter

Plankart
Planbestemmelser
Planbeskrivelse
Offentlig ettersyn - møtebok
Fastsatt planprogram - møtebok
Revidert planprogram
ROS sjekkliste
Geoteknisk rapport
Vedlegg planbeskrivelse - KU Flom og isgang
Vedlegg planeskrivelse - Temaplan, overvann og flom
Vedlegg planbeskrivelse - Temaplan, teknisk infrastrukur
Vedlegg planbeskrivelse - KU landskap og rekreasjonsverdi
Illustrasjonsplan

 

Mulig merknader til planforslaget sendes Fauske kommune, Plan/utvikling, Postboks 93, 8201 Fauske eller på e-post til postmottak@fauske.kommune.no innen 18. mars 2022.