fris

Sentrumsaktivitet for alle

Fauske fribeegolf

På Fauskes sentrums naturskjønne Bygdetun og Teletun har Fauske kommune etablert Fauske Frisbeegolf! Her har du mulighet for å gjennomføre daglig aktivitet, alene, eller sammen med andre. Ønsker du å lage din egen konkurranse kan du det også! Frisbeegolf er en individuell øvelse, og målet er å treffe en kurv eller et avtalt mål med færrest mulige kast. På Fauske har vi etablert en bane med metallkurver med kjetting som mål.

ScreenHunter  01 Jun.  17  08. 53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banen skissert over skal gjennomføres på færrest mulig kast.

Startkast 1 meter til venstre fra utkastskilt. Øvrige kast fra der frisbeen havner.

ScreenHunter  02 Jun.  17  08. 56

 

 

 

 

 

 

 

Du skal treffe en slik frisbeefanger.  Det er lagd en bane så, hvis du har lyst å lage konkurranse på å "gå banen på færrest mulig kast", så går det helt fint.

Tabell for konkurranse finner du i pdf-fil som er lenger ned, du finner den også på de steder som selger frisbee, samt de steder som har utleie av frisbee.

fris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste foto: Lars Antonsen

 

Frisbee`er kan kjøpes på
Intersport (Amfi-senteret)  (Ungdom med kulturkort får 15% moderasjon ved fremvisning av kulturkortet)
G-sport (Epas-senteret)
 For øvrig har Salten museum utleie (depostium) av frisbee`er i deres åpningstid.
 
LYKKE TIL!
Banen er etablert i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB Nor (Nordlandsbanken)

[INFORMASJON OM FAUSKE FRISBEEGOLF]

 


Som i golf har man et startsted (utkast/tee) og et mål (kurv). Spillet går ut på å komme fra A til B på færrest mulig kast. Man begynner på utkastet, neste kast taes fra der frisbeen landet. Man har ikke lov til å gå nærmere kurven enn der frisbeen ligger. Kast nummer 2 kastes nærmere kurven, og slik fortsetter det til du har kommet så nær at du kan kaste i kurven. Når du treffer kurven og frisbeen blir liggende i kurven, er du ferdig med hullet. Treffer du kurven med ett kast fra utkaststedet får du  hole in one. Da går man videre til neste hull. Frisbeegolf spilles for det meste individuelt.

Tips en venn Skriv ut