tur barn

Nytt mål for trimkassene fra 1. juli

Frisklivssentralen har som mål at alle trimkassene skal være tilgjengelig for alle, enten du går, sitter i rullestol, sykler eller går med barnevogn. Fra 1. juli står det en trimkasse ved Fongen-hytta, i tillegg til de åtte andre.

Trimkassene til frisklivssentralen får ny postkasse fra 1. juli 2014. Da kan du også gå til Fongenhytta i øvre Valnesfjord og skrive navnet ditt i en trimkasse der.

Trimkassene er for alle. For å komme til Fongenhytta, kan du parkere bil/sykkel på p-plassen i Fridalen (ved Røde kors hytta), og følge traktorvei og skilt opp til hytta.

Frisklivssentralen har som mål at alle trimkassene skal være tilgjengelig for alle, enten du går, sitter i rullestol, sykler eller går med barnevogn. Når du skriver navn og tlf.nr opp i bøkene, vil du være med i trekning av tre gavekort på sportsbutikk. Det er trekning en gang i året, og det foregår rundt påsketider. Premiene er for tiden på kr. 1000,-, 750,- og 500,-

Dersom du kommer til en kasse hvor boken er skrevet ut /ødelagt eller det skulle være noe annet, er det flott om du tar kontakt med Frisklivssentralen ved carine.sollund@fauske.kommune.no eller Carine Romness Sollund på tlf. 97 71 51 36 / 756 04 933.

Postkassene er plassert på følgende steder:

Storkontoret Furulund, Giken, Grønli, Kobbstein, Holtanveien, Klungset, Alvenes, Skaft – Furnes.