Liker du å stå på scenen, jobbe med lyd- lys og teknikk, markedsføring eller kanskje du lager visuell kunst?  Ja, da er UKM noe for deg. 

På UKM kan du mellom 13 – 20 år delta med din hobby, og det er nesten ingen grenser for hva du kan gjøre: musikk, dans, teater, cosplay, kunst, foto, video, fotballtriksing… Du kan også delta som arrangør, der du lærer mer om hvordan man lager en forestilling og jobber med kultur!

Etter UKM Fauske blir det valgt ut noen personer, både fra scenen og fra de som jobber med UKM som får være med til UKMs fylkesfinale, som foregår på Fauske i mars. Dette er en flott mulighet til å møte mange nye mennesker, lære masse og skape minner for livet!

Påmelding

Påmelding til UKM i Fauske gjøres på UKM sine sider. Meld deg på!

Om UKM (informasjon fra UKM.no)

Alle ungdommer under 20 år kan delta på UKM. I enkelte kommuner kan man delta fra man er 10 år, mens i de fleste må man være 13 år. Hvis du blir valgt ut til å representere ditt fylke på UKM-Festivalen må du være mellom 13 og 20 år.

Hvis du er med i en gruppe, må halvparten av gruppa være mellom 13 og 20 år.

Fyller du 13 eller 20 i år? Du kan delta på UKM fra det året du fyller 13, og til det året du fyller 20. Blir du for eksempel 13 i september, kan du delta på mønstringen i februar, ikke noe problem!

Du kan bare delta på mønstringer du har tilhørighet til, altså at du bor i kommunen/bydelen, går på skole der eller lignende. Er du usikker på om du kan delta, kan du bare spørre lokalkontaktene – de svarer deg gjerne! I Fauske er dette Gunn Lisbeth. Hun kan kontaktes på tlf. 915 53 736

Hva er målet med UKM?

Noen få blir valgt ut til å representere sin kommune på fylkesmønstring og UKM-festival. En helt unik mulighet!

Ha det gøy, lære, møte andre som liker det samme som deg! (Vi sa ikke dette: men er du singel? Hvorfor ikke møte noen som liker å sjonglere mens de sykler, akkurat som du? UKM er plassen!)

Hva kan jeg vinne?

Du kan vinne en enorm mulighet til å møte flere som driver med det samme som deg, få mer erfaring, og ikke minst: ha det gøy!!

Sjekk også ut arrangement på Facebook:  UKM Fauske | Facebook

UKM Fauske: Facebook