Aktiv vinterferie 2016 web

Rikholdig meny i Aktiv Vinterferie 2016

Tjenesteområdene fritidsklubber, kino og idrett presenterer en rikholdig meny for publikum i Vinterferien.

IMG_2401
Bent Sollund, Gunn Lisbeth Pedersen og Bjørn Skoglund kan tilby mange aktiviteter i vinterferien.

Aktivitet i vinterferien

Trioen som har ansvaret for de ulike tiltakene av Aktiv Vinterferie 2016 er stolte av å kunne tilby et bredt tilbud, med dagtidkino,økt åpningstid i Fauskebadet, samt alpinbuss til Sulitjelma. Salg av gamle vinylplater og ungdomskafe blir det også plass til. Bjørn Skoglund, Gunn Lisbeth Pedersen og Bent Sollund er stolte av tilbudet.
 

Utvidet åpningstid i Fauskebadet

Fauskebadet øker sin åpningstid vesentlig med dagåpningstid på mandag, og økt åpningstid på ettermiddag på onsdag, sier leder for idrett- og friluftsavdelinga Bent Sollund.
Det populære tilbudet med FunBalls vil bli gjennomført disse dagene, sier han. Det blir også ordinær åpningstid i hele vinterferien.

Aktiv vinterferie 2016

Alpinbussen tilbake - og spesialpris på kino

Fauske kommune har siden 2011 tilrettelagt for ulike tilbud i skolenes vinterferien. Tilskuddsordninga for Alpinbusser var et samarbeid med kulturkortet og Nordland Fylkeskommune.  Denne ordninga er nå borte, men i 2016 bruker vi av egne ressurser og får satt opp alpinbuss en dag i vinterferien, sier Gunn Lisbeth Pedersen.
Bjørn Skoglund kan tilby spesialpris på publikumsfavoritten "Doktor Proktors Tidsbadekar".  Den vises for kr 25,-.  I tillegg vises filmene "Birkebeinerne" og "Gråtass - gøy på landet" som dagtidkino.  Seniorkino blir det også i vinterferien. Kino har for øvrig også visning på ordinære kinokvelder hele vinterferien.