Logo Fylkesmannen i Nordland

Også for de som vurderer lokalmatproduksjon

Seminar med fokus på salgskanaler for lokalmat

Fylkesmannen inviterer til seminar med fokus på salgskanaler for lokalmat tirsdag 25. november. Frist for påmelding er 13. 11. 2014. Seminaret holdes ved Nordland Kultursenter i Bodø. En av de sju som har innlegg er Hanna Margrethe Tidslevold fra Misvær. Se program: Program lokalmatseminar Nordland Kultursenter.pdf

Kom og bli med på et spennende seminar hvor tema er ulike salgskanaler for lokalmat. 7 dyktige lokalmatprodusenter fra Nord-Norge kommer for å snakke om hver sin salgskanal, så her kan det bli mye nyttig å lære!

Målgruppe: lokalmatprodusenter og de som vurderer å starte opp med lokalmatproduksjon

Egenandel: egne reisekostnader

Lokalmat kan finne sin vei til kunden på mange ulike måter. Noen produkter kan vi kjøpe på butikken sammen med resten av dagligvarene våre. Noen finner vi i sirlige rekker i gårdbutikkene til de som har laget dem, eller i andre sine gårdsbutikker. Andre ganger kan vi nyte lokalmat tilberedt og servert på restautanter, enten gårdsrestauranter eller andre. Vi kan også sitte hjemme i sofaen og bestille nydelige lokalmatprodukter i nettbutikker, og få dem hjem i postkassa. Og er vi på reise, kan vi være så heldige å finne lokalmatprodukter som reiseminner hos reiselivsaktører. Eller vi kan gå på messer og markeder og sikre oss noen godbiter med hjem.

Programmet består av 7 lokalmatprodusenter som hver og en skal presentere mulighetene som en av disse salgkanalene har gitt dem. Ulike kanaler gir ulike muligheter, og mange velger å bruke flere salgskanaler. Vi tar også opp temaet markedsorientering, og hvorfor det er lurt å "kjenne" sine lokalmatkunder.

Ordsky markedskanaler

Meld deg på så fort som mulig, siste frist for påmelding er torsdag 13.november.

Tips en venn Skriv ut