Fauske Bobilcamp

Bobilcamp 1

 

Midt i Fauske sentrum, like ved Fauske Bygdetun, finner du en flott asfaltert bobilcamp med gangavstand til alt du måtte trenge. Campen er "drop-in", og plass kan derfor ikke bestilles. Det koster kr. 215,- pr. døgn på bobilplassen. Det er totalt plass for 16 bobiler på plassen, og her vil du ha mulighet for å koble deg til strøm (16A), fylle vann på bilen, tømme toalett og spillvann, samt kaste søppel. Det er ikke dusj og toalett på plassen.

OBS! Det blir i sommersesongen utvidet parkeringsplass for bobiler. Du vil i perioden 01.05.-01.09. kunne parkere på oppmerkede plasser i tilknytning til opprinnelig bobilparkering. Disse plassene er uten strøm og har da en døgnpris på kr. 140,-.

Fauske Camping og Motell

"Campingidyll, med nærhet til natur og bysentrum"

 

For booking ring:
75 64 84 01

Lundhøgda Camping og Motell

"Den unike utsikten til den vakre Skjerstadfjorden"

Lundhøgda Camping er plassert på høyden av en halvøy som strekker seg ut i den flotte Skjerstadfjorden. Her er en unik utsikt til havet på begge sider av campingen og en nydelig utsikt ned mot Fauske som ligger 3 km unna. Ca. 300m fra campingen ligger en lokalbefolkningens favorittbadestrender, med svaberg som strekker seg ut i vannet. Det er fin natur rundt Lundhøgda, og mange stier for dem som ønsker å gå turer, samt flere flotte fiskeplasser bare minutters gange fra campingen.

Sulitjelma Turistsenter

"Velkommen til Sulitjelma og idylliske Daja"

 

På Sulitjelma Turistsenter blir du godt tatt i mot av et vennlig vertskap, og kan nyte fine dager i telt, hytte, campingvogn eller bobil. Området ligger «midt i smørøyet» for ditt opphold i Sulitjelma.

«Sulisfjellan» byr på et av Norges vakreste områder for friluftsliv og opplevelser i naturen. Her kan du oppleve den gamle gruvehistorien, utallige fiskevann, og ikke minst den vakre naturen. Når det er vinter, er det kort vei til preparerte skiløyper, alpintanlegg, og urørt natur som ligger og venter på deg. Turistløype for snøskuter har de også. 

Turistsenterets 10 hytter  har veranda, oppholdsrom med minikjøkken, tørkeskap, dusj/wc, og 2 soverom med totalt 4 sengeplasser. I tillegg har alle hyttene sovesofa i stua. Her kan du kose deg etter å ha vært ute på tur. Teltplassene har flott utsikt over Dajavannet. I tillegg har de døgnplasser for caravan og bobil, både med og uten strøm. Du kan også leie Sulitjelma Turistsenters koselige leilighet. Den har et soverom med tre sengeplasser, og en ekstra seng på gangen. Bad med badekar og dusj, og vedfyring for riktig koselige kvelder.