Brygga Motell

"Nord-Norsk bryggeferie med førsteklasses beliggenhet"

Knapp for booking

Tlf.: 909 46 500

Brygga Motell ligger i Fauske og er et naturlig stopp for overnatting i forbindelse med gjennomreise. Motellet ligger 23 km fra Sjunkhatten nasjonalpark, og tilbyr overnatting med gratis WiFi og avgiftsfri, privat parkering. Alle rommene har en uteplass med utsikt over fjellet. Alle rommene på motellet har skrivebord, flatskjerm-TV og eget bad. Boenhetene har klesskap. Stedet har frokostserving

Som gjest på Brygga Motell kan du drive med aktiviteter i og rundt Fauske, som fotturer, skisport og fiske.

Han Sylte Heimen

"Midt i Salten, i hjertet av Valnesfjord. Omgitt av fjell, fjord - og bugnede gulrotåkere"

 

OBS: HAN SYLTE HEIMEN ER FOR TIDEN STENGT FOR OVERNATTINGSGJESTER.

 

Knapp for booking

Her finner du Han Sylte Heimen. Et unikt overnattingsted med ti dobbeltlugarer, suite, selskapslokale og moderne kurs- og konferansefasiliteter. Han Sylte lover gode senger, deilig mat, verdens fineste utsikt og et opphold dere sent vil glemme. Heimen på Han Sylte har rom som er designet for god søvnkvalitet, og alle rommene har direkte adgang til bad med dusj og toalett. 

Hos Han Sylte tilbys det frokost, gratis parkering og trådløs nettilkobling. Turmulighetene i området er svært gode, og gjester har tilgang til treningssenter i byggets første etasje.  Han Sylte Heimen er opprinnelig bygget på 1950-tallet og har gjennom flere tiår huset bygdas samvirkelag. Lokalene ble totalrenovert til tipp topp standard i 2020. Fargepaletten er inspirert av den flotte nordlandsbunaden, og alle sovelugarene har loftsvinduer som gjør at du kan sovne til synet av den vakre nordlandske nattehimmelen.

 

Jakobsbakken Mountain Resort

"Førsteklasses overnattingsmuligheter i historiske omgivelser."

 

 

Knapp for booking

På Jakobsbakken kan du nyte romslige leiligheter med nydelig utsikt, rekreasjonsmuligheter som badstue, treningsrom og langrennsløyper som Martin Johnsrud Sundby mener holder verdenscup-standard rett utenfor døra. Her vil du få oppleve den norske naturen på sitt beste, og Jakobsbakken Mountain Resort skreddersyr oppholdet etter dine ønsker, med en nær relasjon og tett oppfølging fra guider og eiere. 

Jakobsbakken Mountain Resort tilbyr to eksklusive leiligheter, med historisk sus, på hele 100m2. Det er totalt åtte sengeplasser, bad, oppholdsrom og kjøkken, i hver av leilighetene. Det som er eksepsjonelt med Resorten er at fasaden er nøyaktig lik som den var da gruvearbeiderne tjente til livets brød her på 1900-tallet. På innsiden er det eksklusivt materialvalg og design av høy klasse. Dette gjør at du får en nærhet til den historiske susen på Jakobsbakken, samtidig som du får en moderne leilighet av høy kvalitet.

 

Scandic Fauske Hotell

"Midt i Fauske sentrum, med praktisk beliggenhet nær E6"

 

 

Knapp for booking

Enten du er alene eller familie på reise er Scandic perfekt for deg som ønsker nærhet til alt byen har å by på, med praktisk beliggenhet nær E6 og ved byens hovedgate, men allikevel nær naturen. Et steinkast fra kjøpesenter, turistinformasjon og flere butikker og spisesteder, vil man lett kunne tilbringe flere dager på Scandic Fauske, uten å måtte kjede seg. Restauranten er åpen daglig for frokost. Til lunsj og middag serveres nydelig mat basert på lokale råvarer. Her kan du også nyte noe godt å drikke, lettere snacks, eller kaffe og kake.

Hotellet er også godt tilrettelagt for arrangering av større møter og konferanser. Slapp av etter en produktiv konferansedag og nyt deilig og kortreist mat i deres restaurant. Scandic Fauske har 10 fullt utstyrte møterom i forskjellige størrelser, der det største har en kapasitet for opptil 150 deltakere. Der tilbys gratis Wifi og gratis utendørsparkering for hotellets gjester. I tillegg har hotellet tilgjengelig to ladestasjoner for el-bil.

Sulitjelma Fjellandsby

"Velkommen til fjells!"

 

Knapp for booking

I Daja har du muligheten til å leie leilighet hos Sulitjelma Fjellandsby, med 6 soverom og totalt 15 soveplasser. Leiligheten har internett, kabeltv, varmekabler i gang og på badet. Det er utgang til altan fra stuen og utenfor finner man en bod. Inne i leiligheten finner du alt av kjøkkenutstyr og dyner/puter, samt to bad med dusj og badekar.

Ikke langt fra inngangsdøra til leiligheten har du tilgang til stisykling på sommeren og en fantastisk albinbakke på vinteren. Alpinbakken består av fire ordinære nedfarter, barnebakke med eget trekk, to skogsløyper med ulik vanskelighetsgrad, terrengpark og skicrossløype. 

Til Fjellandsbyen kan du ta med kolleger eller forretningspartnere for en fantastisk friluftsopplevelse, sommer som vinter, med konferanserom med plass til 40 personer.

Sulitjelmaområdet er et av Norges mest kjente jakt og fiskeområder. Flere av de over 400 fiskevann i Sulisfjellene, ligger i umiddelbar nærhet til bilvei. Sulitjelma Fjellandsby har to "egne" vann ved senteret, Dajavannet og Emmavannet, der sistnevnte er tilrettelagt for fiske fra rullestol. På sommeren er det kort vei til kafe på Sulitjelma Turistsenter, og på vinteren har Fjellandsbyen åpen egen matservering med fristelser fra fjellet. 

Sulitjelma Hotell

"En unik mulighet til å besøke en av Sulitjelmas flotte villaer, fylt med historie fra den aktive gruvetiden."

 

 

Knapp for booking

Gode opplevelser og smaker, det lever man av...

Sulitjelma Hotell er et hotell beliggende i det tidligere gruvesamfunnet Sulitjelma. Huset var tidligere representasjonsskapsbolig for Sulitjelma gruber, etter å ha blitt flyttet til Sulitjelma fra Badderen ved Kvænangsfjorden. I 1903 eller 1906 ble villaen demontert og flyttet fra Badderen for å bli gjenreist i Sulitjelma som ny direktørbolig for Sulitjelma Aktiebolags Gruber. I 1982 ble villaen omgjort til hotell, og hotellets gjester har nå muligheten til å oppleve en levende og unik atmosfære i dette spesielle hotellet, med umiddelbar nærhet til natur i verdensklasse. 

Hotellet har 54 flotte hotellrom med en god standard, fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Sulitjelma Hotell har også egen bar og restaurant i sine lokaler. En unik overnattingsopplevelse, som du ikke vil gå glipp av.